Szerelemért szerelem

Watch Szerelemért szerelem
4.5/10 stars from 5831 users.

Szerelemért szerelem Teljes film

9.8/10 (6 szavazat)
Tartalom:
Alvin és haverjai nem tartoznak az iskola meno arcai közé. Minden szabadidejüket az iskola muhelyében töltik autókat bütykölve. Így a legjobb csajok és bulik messze elkerülik oket. Alvin - családi nyomásra is - változtatni szeretne ezen a helyzeten. Kapóra jön neki egy baleset, amelyben a suli legmenobb csaja töri össze anyja féltve óvott autóját. A lány tartva anyja haragjától elfogadja Alvin ajánlatát, hogy az auto gyors megjavításáért cserébe két hétig a látszat barátnoje lesz. A tizennégy nap alatt nem csak Alvin változik meg jelentosen, hanem a két fiatal közötti kapcsolat is gyökeresen átalakul.
Eredeti Cím:Love Don't Cost a Thing
Év:2003
Játékidő:100 perc
IMDb értékelés:4.5 / 5,831 adatlap
Kategória:Dráma, Vígjátek, Romantikus
Írta:Troy Byer Bailey, Michael Swerdlick,
Rendezte:Troy Byer Bailey,
Szereplők:Christina Milian, Sam Sarpong, Gay Thomas-Wilson, Nick Cannon, Elimu Nelson, Russell Howard, J.B. Ghuman Jr., Ian Chidlaw, Imani Parks, Melissa Schuman, Nichole Galicia, Al Thompson, George Cedar, Jackie Benoit, Jordan Burg,

Kulcsszavak amire kerestek: Szerelemért szerelem letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Szerelemért szerelem (2003) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!