15 perc hírnév

Watch 15 perc hírnév
6/10 stars from 43029 users.

15 perc hírnév Teljes film

7/10 (1 szavazat)
Tartalom:
A film kiindulópontja egy rejtélyes New York-i kettős gyilkosság. A fordulatos történet azonban nem elsősorban az igazság kiderítéséről szól, hanem inkább arról, ki tartja ellenőrzése alatt az igazságot. Egy olyan thriller, amely szokatlan és meglepő szemszögből mutatja be a mindenáron szenzációra vadászó médiát. A 15 perc hírnévben-ben a rendőrök a bűnözőket üldözik, az újságírók meg a rendőröket.Vajon meddig szállnak harcba a társadalom legelszántabb rétegei, hogy megkapják azt a bizonyos tizenöt percüket a médiában? És a közönség meddig lesz még hajlandó nézni ezt? Ezek az alapkérdései John Herzfeld maró gúnnyal megírt, rendkívül izgalmas thrillerének, amely egyszersmind a média által irányított korunk kegyetlen szatírája is. Herzfeld friss és eredeti hangvételű filmje a nagyvárosi bűnözésről szól, rengeteg fekete humorral, lebilincselő akció-jelenetekkel és meglehetősen éles kritikával. Egy olyan világ jelenik itt meg a vásznon, ahol a bűnözők és a rendőrök szinte egymást félrelökdösve tolonganak, hogy a mindenható tévékamerák elé kerülhessenek.
Eredeti Cím:15 Minutes
Év:2001
Játékidő:120 perc
IMDb értékelés:6 / 43,029 adatlap
Kategória:Akció, Thriller, Dráma, Bűnügyi
Írta:John Herzfeld,
Rendezte:John Herzfeld,
Szereplők:David Alan Grier, Kim Cattrall, Charlize Theron, Vera Farmiga, Oleg Taktarov, Karel Roden, Avery Brooks, Kelsey Grammer, Edward Burns, Robert De Niro,

Kulcsszavak amire kerestek: 15 perc hírnév letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, 15 perc hírnév (2001) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!